Halibut Z Kaparem Beurre Blanc I Kruszonym Jersey Royals

Halibut Z Kaparem Beurre Blanc I Kruszonym Jersey Royals
Halibut z Kaparem Beurre Blanc i kruszonym Jersey Royals to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Mieszanka masła, ziemniaki jersey royal, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Halibut z grejpfrutem Beurre Blanc, Grillowany Halibut z estragonem Beurre Blanc, oraz Okoń morski ze szparagami i Jersey Royals.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn