Halibut Veracruz

Halibut Veracruz
Halibut Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.8 za porcję. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz filety z halibuta, masło, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Halibut Veracruz, Halibut Veracruz, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, aż lekko kolorowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodaj pomidora, jalapeno i białe wino. Gotować, aż wino zmniejsza się o 2/3, o 5 do 7 protokół. Podczas gdy sos jest zmniejszenie, masło ciepła w oddzielnej patelni na średnim ogniu. Przyprawić rybę koszerną solą. Gdy masło się stopi, dodaj halibuta do patelni. Gotować przez 2 protokół, odwrócić, a następnie przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i piec aż gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Wino BiałeWino Białe
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
HalibutHalibut
MasłoMasło
PomidorPomidor
SOSSOS
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
SOS wyjąć z ognia po zmniejszeniu ilości i wymieszać z oliwkami i sokiem z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
SokSok
SOSSOS
6
Aby podać, podziel SOS równo między 4 talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
7
Umieść halibuta (pierwszy karmelizowany bok do góry) na środku każdego talerza na wierzchu sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
SOSSOS
8
Umieść plastry awokado na rybie, posyp sokiem z limonki i kolendrą, jako dekorację.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn