Gulasz z przegrzebków i ostryg

Gulasz z przegrzebków i ostryg
Gulasz z przegrzebków i ostryg to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cienkiej zielonej cebuli, prosciutto, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać w zielonej cebuli, seler, i prosciutto; przykryć garnek i gotować mieszaninę, mieszając raz, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ProsciuttoProsciutto
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać przegrzebki i ostrygi z płynem do mieszanki zielonej cebuli; gotować odkryte, często mieszając, aż przegrzebki są gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PrzegrzebkiPrzegrzebki
OstrygiOstrygi
4
Wymieszać kukurydzę, pomidor, pół na pół, pieprz jalapeno, olej sezamowy, i kolendry do mieszaniny ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Olej SezamowyOlej Sezamowy
KolendraKolendra
OstrygiOstrygi
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
5
Wyjmij garnek z ognia, przykryj i pozostaw gulasz do równomiernego podgrzania, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn