Gulasz z kurczakiem i letnim warzywem
Kurczak i letni gulasz warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory śliwkowe, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letni Gulasz Z Warzywami I Kurczakiem, Letni gulasz warzywny z jęczmieniem, oraz Letni gulasz warzywny z duszonym królikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piersi kurczaka przyprawiamy 1/4 łyżeczki. każdy sól i pieprz i posypać mąką.
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkim, 2 1/2-quart garnku na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, skórkę w dół, i gotować, przykryte, aż ładnie złoty, o 7 protokół. Obróć piersi kurczaka nad, przykryj i gotuj, aż soki będą jasne, gdy kurczak zostanie przekłuty nożem, około 8 minut.
Zdjąć kurczaka z ognia, przenieść do deski i ostudzić. Odstaw garnek na bok.
W tym samym garnku gotowano kurczaka, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj squash, cukinia, Lima fasola i kukurydza i gotować, mieszając często, aż squash zwiędnie, 4 do 5 protokół.
Podczas gotowania warzyw, pokroić kurczaka na kawałki 3/4 cala.
Dodaj do warzyw wraz z pomidorem i bulionem. Sezon z pozostałymi 3/4 tsp. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz i gotować, mieszając do ogrzania przez, o 3 protokół.
Tuż przed podaniem posypać szczypiorkiem.