Gulasz z kurczaka z kolendrą, kolendrą i Chardą może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 534 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, kurczak, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kurczak w sosie kolendrowym / kolendrowym, Sos z Mango i kolendry (Cilantro)- do ryb lub kurczaka, oraz Zupa Tortilla z kurczaka z tęczowym boczkiem, awokado i kolendrą.
Zacznij robić bulion: jeśli używasz strąków kardamonu, rozbijaj je w moździerzu i tłuczku lub rękojeścią noża szefa kuchni. Crack czarny pieprz, jak również.
Do dużego garnka włożyć pokruszony kardamon i czarny pieprz, laskę cynamonu, liść laurowy, cebulę, cytrynę i kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Skórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać 9 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Odtłuścić wszelkie spienione szumowiny, które gromadzą się na powierzchni bulionu.
Usunąć i wyrzucić skórę kurczaka z części kurczaka . Odetnij całe użyteczne mięso z kurczaka i rozdrobnij je ręcznie. Odłóż to na bok. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Gulasz
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
3
Podgrzej 2 łyżki masła w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać ząbki czosnku, zmieloną kolendrę, sól, biały pieprz i wymieszać, aby uzyskać pastę. Gotować przez 1-2 minuty, aż pachną, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra Mielona
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać połowę kolendry i gotować, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
6
Dodać bulion (cztery filiżanki sprawia, że dość suchy gulasz, 5 filiżanek jest trochę luźniejszy) podgrzać na wolnym ogniu i gotować przez 15-20 minut.
Wymieszać w liściach chard trochę na raz, dodając więcej tylko wtedy, gdy poprzednia partia zwiędła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
9
Dodać rozdrobnionego kurczaka i gotować wszystko przez 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kurczak
10
Podczas gdy gulasz jest w gotowaniu na wolnym ogniu, podgrzać ostatnią łyżkę masła na małej patelni na średnim ogniu. Wilt pozostałą kolendrę w maśle i gotować przez minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Aby służyć, dodać kolendrę i mieszankę cebuli do gulaszu, dobrze wymieszać i dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Gulasz
12
Podawać z chlebem, ryżem lub ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec są doskonałym wyborem na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Nikiel & nikiel Quicksilver Cabernet Sauvignon z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 120 dolarów za butelkę.