Gulasz z homara z pieczoną czerwoną papryką placki ziemniaczane

Gulasz z homara z pieczoną czerwoną papryką placki ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu z homara z pieczoną papryką ziemniaczaną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków, pomidory w puszkach, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w bardzo słonej wodzie i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości i miękkości, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Podczas gotowania ziemniaków, rozpocząć gulasz. W garnku na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, marchew, kukurydza i cebula i saute, aż warzywa zaczną się pocić, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać pokruszone pomidory, bulion, pastę pomidorową i czosnek. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są gotowane, o 15 protokół. Doprawiamy solą i pieprzem, składamy homara i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić. Odcedzić ziemniaki i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
Wymieszać z kwaśną śmietaną, pieczoną czerwoną papryką, koperkiem, pietruszką i estragonem. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
KoperKoper
6
Aby uformować ciasto, chwyć kulkę schłodzonej mieszaniny ziemniaków i wklep w 1-calowy dysk o grubości około 3 cali średnicy. W patelni nonstick saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu. Smażyć ciasta, aż będą chrupiące i złociste, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podgrzać gulasz i podawać z plackiem ziemniaczanym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
GulaszGulasz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn