Gulasz Wołowy Mielony
Mielony gulasz wołowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry sos, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Gulasz Wołowy Mielony, Podstawowy Mielony Gulasz Amerykański Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, cebula, i czerwona papryka w gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 7 do 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Przenieść mieszaninę wołowiny do powolnej kuchence; dodać bulion wołowy, ziemniaki, marchew, ketchup, sos Worcestershire, czosnek, papryka, ostry sos, i sól. Wymieszaj mieszaninę, upewniając się, że ziemniaki pozostają zanurzone w cieczy.
Gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.