Gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, ocet winny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Mielony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wołowinę obtoczyć w mące; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać wołowinę; gotować 8 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Usuń wołowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać z papryką i octem; gotować przez 2 minuty. Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Ocet
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj pomidora, kminek, i liście laurowe; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Liście Laurowe
Pomidor
6
Dodaj 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, 1/2 szklanki wody i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Bulion
Woda
Sól
7
Dodać ziemniaki; przykryć i gotować 1 godzinę i 15 minut lub aż bardzo miękkie. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i sok. Odrzuć liście laurowe.