Gulasz grzybowy z " duszone jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sherry, szałwia, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz jagnięcy z " duszonego, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz wołowo-pieczarkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, rozgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu przez 2 minuty, lub do palenia gorące. Zmniejsz ogień do średnio wysokiego, a następnie dodaj marchew, cebulę i seler. Podsmaż mieszaninę przez 5 minut lub aż składniki są prawie karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i ostrygi i grzyby, a następnie nadal smażyć mieszaninę przez dodatkowe 5 minut, lub aż warzywa są prawie rumiane. Natychmiast odtłuścić patelnię sherry, a następnie doprowadzić do wrzenia na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać suszone grzyby i kurczaka lub bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż zupa osiągnie pożądaną konsystencję. Zawirować w szałwii, szpinaku i enokis, a następnie usunąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Suszone
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione