Gulasz grzybowy z " duszonego

Gulasz grzybowy z
Gulasz grzybowy z " duszone jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sherry, szałwia, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz jagnięcy z " duszonego, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz wołowo-pieczarkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, rozgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu przez 2 minuty, lub do palenia gorące. Zmniejsz ogień do średnio wysokiego, a następnie dodaj marchew, cebulę i seler. Podsmaż mieszaninę przez 5 minut lub aż składniki są prawie karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i ostrygi i grzyby, a następnie nadal smażyć mieszaninę przez dodatkowe 5 minut, lub aż warzywa są prawie rumiane. Natychmiast odtłuścić patelnię sherry, a następnie doprowadzić do wrzenia na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać suszone grzyby i kurczaka lub bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż zupa osiągnie pożądaną konsystencję. Zawirować w szałwii, szpinaku i enokis, a następnie usunąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
4
Aby podawać, równomiernie rozprowadzić zupę między miseczkami, skropić oliwą truflową i udekorować serem Asiago.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
Olej TruflowyOlej Truflowy
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty ser Asiagostarty ser Asiago2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew, szorowana, kostka 1/4 calamarchew, szorowana, kostka 1/4 cala596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler, mielonyseler, mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone borowikisuszone borowiki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne sherrywytrawne sherry1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrzyby enoki, oddzielonegrzyby enoki, oddzielone1szczyptaSzczypta posiekanej świeżej szałwiSzczypta posiekanej świeżej szałwi2(zima)czosnek mielonyczosnek mielony4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i popękany czarny pieprzSól koszerna i popękany czarny pieprz4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiróżne grzyby Dzikie (co ciekawe na rynku), pokrojone w kawałki 1/2 calaróżne grzyby Dzikie (co ciekawe na rynku), pokrojone w kawałki 1/2 cala1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCebula hiszpańska, kostka 1/4 calaCebula hiszpańska, kostka 1/4 cala4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiboczniaki ćwiartowaneboczniaki ćwiartowane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno pakowany świeży szpinak, posiekanyluźno pakowany świeży szpinak, posiekany4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej z białej trufliOlej z białej trufli9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion z kurczaka lub bulion warzywnybulion z kurczaka lub bulion warzywny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn