Grzyby Faszerowane Szpinakiem
Grzyby nadziewane szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Szpinakiem, Dip Szpinakowy Faszerowane Pieczarki, oraz Grzyby Nadziewane Dipem Szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Dodaj gorącą wodę do mieszanki farszu w dużej misce; mieszać tylko do zwilżenia.
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać posiekane łodygi i czosnek; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu.
Dodaj do farszu ze szpinakiem i serami; dobrze wymieszaj.
Łyżka farszu mieszanka do czapek grzybowych; umieścić, wypełnione boki do góry, w płytkiej patelni.
Piec 20 min. lub dopóki grzyby nie będą miękkie i nadzienie zostanie podgrzane.