Grzyby nadziewane szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Szpinakiem, Dip Szpinakowy Faszerowane Pieczarki, oraz Grzyby Nadziewane Dipem Szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj gorącą wodę do mieszanki farszu w dużej misce; mieszać tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.