Gruszki Nadziewane Migdałami

Gruszki Nadziewane Migdałami
Gruszki Nadziewane migdałami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, brązowy cukier, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Nadziewane Migdałami, Gruszki Nadziewane Masłem Migdałowym, oraz Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną.

Instrukcje

1
Pokrój 2 dojrzałe gruszki na pół i rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
2
Umieść gruszki, pokrój boki w górę, w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Na gruszki wlać 3/4 szklanki białego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4
Połącz 1/4 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki pokrojonych migdałów, 2 łyżki mąki, 4 łyżeczki roztopionego masła i 1/8 łyżeczki soli. Łyżka 1 łyżka mieszanki orzechów do środka każdej gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut; następnie podlewać płynem do gotowania i piec dodatkowe 15 minut lub do momentu, gdy gruszki zmiękną i polewa będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn