Gruszki Nadziewane Migdałami
Gruszki Nadziewane migdałami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, brązowy cukier, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Nadziewane Migdałami, Gruszki Nadziewane Masłem Migdałowym, oraz Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną.
Instrukcje
Pokrój 2 dojrzałe gruszki na pół i rdzeń.
Umieść gruszki, pokrój boki w górę, w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Na gruszki wlać 3/4 szklanki białego wina.
Połącz 1/4 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki pokrojonych migdałów, 2 łyżki mąki, 4 łyżeczki roztopionego masła i 1/8 łyżeczki soli. Łyżka 1 łyżka mieszanki orzechów do środka każdej gruszki.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut; następnie podlewać płynem do gotowania i piec dodatkowe 15 minut lub do momentu, gdy gruszki zmiękną i polewa będzie złota.