Gruszka i migdał Brąz Betty
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Gruszka i migdałowy brązowy Betty może być świetny przepis, aby spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, mocno brązowy cukier, gruszki w soku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gruszka, migdał i suszone-Cherry Brown Betty, Jabłko, gruszka i pigwa Brown Betty, oraz Ciasto gruszkowo-migdałowe z cynamonowo-brązowym cukrem maślanym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Odcedzić gruszki, rezerwując 1/2 szklanki soku gruszkowego. Odstaw zarezerwowany sok na bok do późniejszego użycia.
Rozłóż połowę plasterków gruszki w lekko nasmarowanym 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; posypać połową okruchów ciastek. Powtórz warstwy z pozostałymi gruszkami i pozostałymi okruchami ciastek; posyp równomiernie migdałami.
Połączyć 1/2 szklanki zarezerwowanego soku gruszkowego i cukru; skropić składniki w naczyniu do pieczenia.
Piec 25 do 30 min. albo aż będzie gorąco i bąbelkowo. Lekko schłodzić.
Podawać na ciepło z ubitą polewą.