Gruszka Bruschetta z kremem orzechowym
Przepis Gruszka Bruschetta z kremem z orzechów laskowych może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Ta przystawka ma 395 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, jajka, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brzoskwiniowo-orzechowy Mascarpone Bruschetta, Wiśnia Orzech Laskowy Bruschetta Deser Przepis, oraz Gruszka, Brie i Bruschetta balsamiczna.
Instrukcje
Kromki chleba wyłożyć na dużą blachę do pieczenia i lekko tostować przez około 7 minut.
W robocie kuchennym drobno zmielić 1/2 szklanki orzechów laskowych.
Dodać cukier i masło cukierników i ubijać ze średnią prędkością, aż będą lekkie i puszyste, około 3 minut.
Dodaj amaretto i wanilii i beat przez 1 minutę.
Dodaj jajko i beat aż włączone.
Na grzanki rozprowadzić krem z orzechów laskowych.
Gruszki obieramy, kroimy na pół i rdzewiejemy. Pokrój każdą gruszkę na pół wzdłuż o grubości 1/4 cala; rozłóż je na wentylatory.
Szczotka z sokiem z cytryny. Za pomocą szpatułki przenieś wentylatory gruszki na toasty. Gruszki odkurzyć cukrem cukierniczym.
Piec przez około 30 minut, lub aż krem orzechowy jest ustawiony i ładnie rumiane. Tosty polać cukrem cukierniczym i rozsypać na wierzch pozostałe 1/4 szklanki posiekanych orzechów laskowych.