Groszek Śnieżny + Sezam Wasabi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj groszku śnieżnego + sezamu Wasabi. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, groszku śnieżnego, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Groszek śnieżny z sezamem, Fioletowy groszek śnieżny ze słonecznikiem, oraz Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdjąć zewnętrzny sznurek z groszku śnieżnego; zrobić szczelinę na górnej krawędzi każdego z nich i delikatnie otworzyć (nie odrywać). W małej misce, połączyć ubitego szczypiorku ser śmietankowy i świeżo zmielony czarny pieprz, dobrze mieszając; łyżka do ciężkich zip-top plastikowej torbie. Odetnij 1 róg worka; połącz mieszankę twarogu z groszkiem śnieżnym.
Umieścić 2-3 cienkie plastry rzodkiewki w mieszaninie serków śmietankowych; posypać sezamem wasabi.