Grillowany Zakwas Cheddar Melt
Grillowany zakwas Cheddar wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 362 kalorie, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką margarynę, mieloną, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Zakwas Cheddar Melt, Grillowane Pimiento, Cheddar i boczek na zakwasie, oraz Grillowany Indyk, Cheddar i żurawina na zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 łyżeczkę masła w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 4 minuty lub aż złoty kolor będzie brązowy, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Połącz wołowinę, pieprz i sól w średniej misce. Podzielić mieszaninę wołowiny na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/4-cala-gruby Owalny patty.
Umieść paszteciki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 4 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Umieść 1 plasterek sera na każdym z 4 kromek chleba; top każdy plasterek z 1 patty i 3 łyżki mieszanki cebuli. Przykryć pozostałymi kromkami chleba. Roztopić 1/2 łyżeczki masła w patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać 2 kanapki na patelni. Gotować przez 4 protokół z każdej strony, aż rumiane i ser topi. Powtórz procedurę z 1/2 łyżeczki masła i pozostałych kanapek.