Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową

Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową
Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Idź do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciny z ziemniakami, cebulą i tymiankiem, Grillowany stelaż z jagnięciną, oraz Grillowany Stelaż Z Jagnięciną.

Instrukcje

1
Aby przygotować dżem, połącz cebulę perłową, szalotki, czerwoną cebulę, masło, oliwę z oliwek i brązowy cukier w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać bulion, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać z octem i tymiankiem; dusić 8 minut lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby przygotować jagnięcinę, posypać 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Umieścić jagnięcinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 4 minuty, obracając raz. Zmniejszyć ogień do medium; grill jagnięcina 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem na kotlety.
8
Podawać z konfiturą cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn