Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową
Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Idź do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciny z ziemniakami, cebulą i tymiankiem, Grillowany stelaż z jagnięciną, oraz Grillowany Stelaż Z Jagnięciną.
Instrukcje
Aby przygotować dżem, połącz cebulę perłową, szalotki, czerwoną cebulę, masło, oliwę z oliwek i brązowy cukier w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut lub aż złoty.
Dodać bulion, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać z octem i tymiankiem; dusić 8 minut lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Aby przygotować jagnięcinę, posypać 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli na jagnięcinę.
Umieścić jagnięcinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 4 minuty, obracając raz. Zmniejszyć ogień do medium; grill jagnięcina 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem na kotlety.
Podawać z konfiturą cebulową.