Grillowany stek z kolendrą, cebulką i masłem kminkowym

Grillowany stek z kolendrą, cebulką i masłem kminkowym
Grillowany stek z kolendrą, cebulką i masłem kminkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1093 kalorii, 71g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 149 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sól i pieprz, steki t-bone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony kurczak z kminkiem i salsą z kolendry, Imbirowo-limonkowe marynowane krewetki z grillowanym stekiem i masłem kolendrowym, oraz Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
o zrobić masło: w małej misce, za pomocą widelca, wymieszać zioła, kminek, szczyptę soli i kilka zmielonych pieprzu do masła.Wycisnąć sok z limonki do masła i wymieszać. Za pomocą szpatułki zeskrobać masło z miski na woskowany papier lub folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zwiń papier na maśle i uformuj kłodę. Kontynuuj zwijanie papieru lub plastiku wokół masła i przekręć oba końce. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Przechowywać do 4 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.N A Robot kuchenny, połączyć oliwę z oliwek, ocet i czosnek i proces, aż drobno posiekane. Steki przyprawiamy solą i pieprzem, układamy w naczyniu, następnie dodajemy marynatę i obracamy do marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Wstawić do lodówki na około 30 minut do 2 godzin.
4
Rozgrzać grill i olej grill rack, lub rozgrzać brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć steki z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Umieść steki na ruszcie, lub umieścić je na blasze do pieczenia i umieścić pod brojlerem. Gotować, obracając steki raz, przez około 8 minut w sumie średnio rzadkie, lub do czasu zrobić według własnych upodobań. Top steki z masłem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn