Grillowany stek wieprzowiny z kapustą
Grillowany stek wieprzowiny z kapustą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1037 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.39 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę jalapeno, marchewkę, wieprzowinę w środkowej części i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć suchego cydru, możesz podążać za tym daniem głównym z Placki Smażone Z Jabłkami Amiszów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Spróbuj Grillowany Jerk Rack of Pork, Grillowany stelaż wieprzowy z sosem BBQ z octu Sherry, oraz Grillowane kanapki wieprzowe z grillowanym chutneyem śliwkowym i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij dzień przed: doprawić wieprzowinę solą, przykryć i schłodzić na noc.
Ugotuj marynowane warzywa dzień wcześniej: Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj marchew i korzeń selera i gotować, aż tylko zwiędnie, o 1 minutę.
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą. Ocet, czosnek, jalapeno, liść laurowy, koperek, cukier, 1 łyżka soli i 3/4 szklanki wody zagotować w rondlu.
Zdjąć z ognia i dodać marchew i korzeń selera.
Ostudzić, następnie przenieść warzywa i płyn do pojemnika i przechowywać w lodówce na noc.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki soli; gotować, mieszając, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodaj kapustę i cydr i gotować, mieszając, aż kapusta będzie chrupiąca-miękka, 10 do 15 protokół.
Odcedzić marynowane marchewki i korzeń selera; wyrzucić czosnek, jalapeno, liść laurowy i koperek.
Dodać marynowane warzywa do kapusty i gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia, wymieszać z musztardą i doprawić solą.
Wyjąć wieprzowinę z lodówki i odstawić na 30 minut. Rozgrzej grill do góry i pozwól, aby ruszt się rozgrzał (na grillu węglowym rozprowadź węgle na połowie grilla; na grillu gazowym rozgrzej palniki z jednej strony).
Schab posmarować pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Grill bezpośrednio na ogniu, obracając się do sear ze wszystkich stron, około 15 minut. Przenieś do chłodniejszej strony grilla, przykryj i gotuj, aż termometr włożony do najgrubszej części zarejestruje 145 Stopni F, 45 minut do 1 godziny.
Odstawić wieprzowinę na 5 do 10 minut, następnie pokroić w kotlety i podawać z kapustą.