Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną

Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną
Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skorupkę pizzy, sól i pieprz, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną, Flatbread ze szparagami, Fontiną i marynowaną cebulą, oraz Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill grzewczy do wysokiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Połącz szparagi, bazylia, czosnek i orzeszki piniowe w robocie kuchennym i pulsuj kilka razy, aby grubo posiekać. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem i przenieść pesto do miski. Mieszać w Pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połóż skorupę pizzy na grillu. Grillować, aż lekko chrupiące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Usuń muszle i rozprowadzić każdy z pesto. Top z fontina, powrót do grilla, zamknąć pokrywę i kontynuować gotowanie, aż ser topi się, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
SerSer
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjąć z grilla i posypać pozostałym serem Romano i posiekaną świeżą bazylią. Pokroić każdy flatbread na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano
świeża Bazyliaświeża Bazylia
FlatbreadFlatbread
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn