Grillowany okoń morski z tropikalną salsą

Grillowany okoń morski z tropikalną salsą
Przepis Grillowany okoń morski z tropikalnym Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 34g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki cebuli, kawałki pomidora, filety z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chilijski Okoń Morski Z Grillowaną Salsą Mango, Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą, oraz Grillowany Czerwony Lucjan z salsą z owoców tropikalnych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w średniej misce; wrzucić do mieszanki. Doprawić salsę solą. Chill do mieszania smaków, co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
3
Rybę posmarować olejem, posypać solą i pieprzem. Grill, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieś na talerze. Top z salsą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn