Grillowany Meat Loaf
Grillowany Bochenek mięsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 42g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Meat Loaf, Grillowany Faszerowany Meat Loaf, oraz Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej. 1/2 cebuli drobno pokroić w kostkę. W dużej misce, połączyć pokrojoną w kostkę cebulę, wołowinę, pastę pomidorową, bułkę tartą, Cheddar, pietruszkę, jajko, 2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przygotuj 2 arkusze folii, każdy o długości 3 stóp, ułożone jeden na drugim. Złóż folię na pół, a następnie rozłóż, aby w środku było zagniecenie.
Umieść mieszaninę na środku prawej połowy i uformuj ją w bochenek.
Pokrój pozostałą cebulę na 1-calowe kliny.
Cebulę i ziemniaki ułożyć wokół bochenka, skropić olejem, doprawić pozostałą solą i pieprzem. Złóż lewą stronę folii na górze i złóż wszystkie krawędzie razem kilka razy, aby utworzyć szczelne uszczelnienie.
Umieść na grillu i gotuj, obracając do góry nogami co 6 do 7 minut, aż Bochenek zostanie ugotowany i zarejestruje 150 F na termometrze natychmiastowego odczytu, w sumie około 40 minut.
Pozostaw na 10 minut przed krojeniem.Wskazówka: jeśli grillujesz danie główne, wybierz strony, które można również ugotować na zewnątrz, aby nie musieć biegać między płytą kuchenną a grillem.