Grillowany Kurczak Teriyaki

Grillowany Kurczak Teriyaki
Przepis Grillowany kurczak Teriyaki jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 38g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, sok pomarańczowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Z Grilla Teriyaki, Grillowany Kurczak Teriyaki, oraz Grillowany Kurczak Teriyaki.

Instrukcje

1
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj wszystkie składniki marynaty Teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać kurczaka; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce, obracając kurczaka od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń kurczaka z marynaty; rezerwy marynaty. Przykryj i grilluj kurczaka, boki skóry w górę, 5 do 6 cali od średniego ciepła 15 minut. Obróć kurczaka. Przykryć i grillować 10 do 20 minut dłużej, obracając i szczotkując 2 lub 3 razy marynatą, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy, gdy zostaną pocięte centra najgrubszych kawałków. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn