Grillowany Halibut Ze Skórką Cytrynowo-Ziołową

Grillowany Halibut Ze Skórką Cytrynowo-Ziołową
Grillowany Halibut ze skórką cytrynowo-ziołową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.32 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, majonez, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Halibut z sałatką ziołową i salsą oliwkowo-cytrynową, Halibut ze skórką ziołowo-migdałową, oraz Gotowany Halibut z sosem cytrynowo-ziołowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn