Grillowany Chipotle Marynowany Kurczak
Grillowany Chipotle marynowany kurczak jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 49 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego kminku, sok z limonki, kurczaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipotle Limonka Marynowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla, Chipotle Limonka marynowane grillowane kotlety wieprzowe lub polędwiczki, oraz Grillowany kurczak Chipotle z sosem śmietanowym Chipotle-SRC dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czosnek, cebulę, paprykę chipotle i ocet w blenderze. Przecier, aż będzie gładki, następnie dodaj wodę, sok z limonki, kminek, paprykę, sól, czarny pieprz i ostry sos. Blend aż włączone, a następnie dodać Worcestershire aż mieszane.
Zalać marynatą kurczaka w dużej misce i wrzucić do herbu. Przykryć i marynować w lodówce 6 godzin na noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Kurczaka wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar; wyrzucić pozostałą marynatę.
Grilluj kurczaka, aż soki będą czyste, często się obracając, około 20 minut.