Grillowany Bakłażan Parmigiana Heros

Grillowany Bakłażan Parmigiana Heros
Grillowany bakłażan Parmigiana Heros może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, płatki pieprzu, świeża mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Grillowany Bakłażan Parmigiana Heros, Grillowany Bakłażan Parmigiana, oraz Bakłażan Parmezan Heros.

Instrukcje

1
Pomidory przecier w blenderze, aż będą bardzo gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać olej w 3-do 4-quart ciężki rondel na średnim ogniu, aż połyskuje. Podsmażyć cebulę i czosnek z płatkami czerwonej papryki na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać przecier pomidorowy, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i dusić, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnio wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Pędzel wyciąć bok rolek z 1 łyżką oleju ogółem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Pokrój bakłażany w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
4
Posmarować obie strony plasterków pozostałymi 3 łyżkami oleju i doprawić 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Olej grill rack, a następnie grill bakłażan (pokryte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego), poluzowanie z metalową szpatułką i obracając od czasu do czasu, aby uniknąć przerostu, aż bardzo miękkie, 6 do 8 minut. Najlepiej bakłażan (jeszcze na grillu) równomiernie z połową pokrojonego sera, następnie grilluj, przykryte, aż ser zacznie się topić, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przelej bakłażana szpatułką na dużą tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Rolki grillowe (tylko z boku) do momentu pojawienia się znaczników grilla, około 1 minuty i przeniesienia na tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Przełóż grillowane bułki na 4 talerze i łyżkę około 3 łyżek sosu pomidorowego na każdy dolny kawałek. Top z bakłażanem, co 2 warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Dodaj pozostały sos, następnie wierzch z bazylią i pozostałym serem i zamknij kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn