Grillowanie: Chiński Bakłażan Z Sosem Czosnkowo-Imbirowym

Grillowanie: Chiński Bakłażan Z Sosem Czosnkowo-Imbirowym
Przepis Grillowanie: Chiński bakłażan z czosnkiem i sosem imbirowym jest gotowy w około 7 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 12,91 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miód, wino ryżowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowanie: Chiński bakłażan ze słodkim imbirem-pasta Miso, Grillowany Chiński Bakłażan Z Sosem Czosnkowo-Imbirowym, oraz Chiński bakłażan z pikantnym sosem czosnkowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia35
Magazyn