Grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette

Grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette spróbować. Jedna porcja zawiera 781 kalorii, 14g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jeśli masz majonez, szalotkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling, Ziemniaki Fingerling Ze Szczypiorkiem I Estragonem, oraz Smażone ziemniaki z sosem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Ocet połączyć, odrobina wody, szalotki, musztarda, majonez i estragon w blenderze i puree, aż będzie gładka. Gdy silnik nadal działa, powoli wlewaj olej i mieszaj, aż vinaigrette zemulguje. Dostosuj przyprawę solą i czarnym pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ziemniaki posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Grillować, pokroić w dół, aż będą lekko złociste, następnie odwrócić i kontynuować grillowanie, aż będą tylko ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść je na talerz i natychmiast skropić winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
6
Udekorować kilkoma liśćmi estragonu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn