Grillowane Warzywa

Grillowane Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych warzyw. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 75 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka squasha, papryka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami, Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, oraz Grillowane Warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Oliwę równomiernie skropić warzywami, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Umieść warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill cukinia i squash 2 minuty z każdej strony lub do miękkości. Grill cebula, odkryte, 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn