Grillowane Szaszłyki Teriyaki

Grillowane Szaszłyki Teriyaki
Grillowane szaszłyki Teriyaki to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz stek z flanki, butelkowany sos teriyaki, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki Do Steków Teriyaki, Szaszłyki Do Steków Teriyaki, oraz Grillowany Kurczak Teriyaki Szaszłyki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos teriyaki, czosnek i pieprz w dużej torbie ziplock.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
2
Dodaj stek, zapieczętuj i kilka razy Obróć, aby pokryć marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Odstawić na 15 minut w temperaturze pokojowej.
4
Rozgrzej grill do wysokiej. Mięso nawlecz na cienkie metalowe szaszłyki; tarki olejowe. Grill stek, obracając raz, aż gotowane do pożądanej doneness(1 do 2 minut na stronie dla średnio rzadkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Szaszłyki przekładamy na półmisek, posypujemy szalotkami i sezamem i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn