Grillowane sardynki z puree z bakłażana i sosem estragonowym

Grillowane sardynki z puree z bakłażana i sosem estragonowym
Grillowane sardynki z puree z bakłażana i sosem estragonowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 32G białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz skórkę z cytryny, ocet winny, sardynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki wieprzowe z sosem estragonowym, Grillowany bakłażan z sosem Miso, oraz Grillowany Bakłażan W Sosie Z Granatów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umyj wycięte boki bakłażana 2 łyżkami oliwy z oliwek i umieść ściętą stronę w dół na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Bakłażan piec przez około 45 minut, aż będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ostudzić, następnie ostrożnie wyjąć miąższ i grubo posiekać.
5
Przenieść bakłażana do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W małym rondlu połączyć ocet z wodą, 2 łyżki estragonu, połowę szalotki i dwie trzecie czosnku i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż prawie odparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Przenieść mieszaninę do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać bulion z kurczaka i jedną czwartą bakłażana i puree, aż będzie gładka. Przecier wymieszać z pozostałym posiekanym bakłażanem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
9
Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż złoty, o 3 protokół;przenieść na talerz. W tej samej patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj pozostałą szalotkę i czosnek i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
11
Przenieść szalotka i czosnek do miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Ubić skórkę z cytryny, prażoną paprykę czerwoną, kapary i sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki estragonu i orzeszków piniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
14
Sardynki posmarować oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem. Grillować sardynki na dużym ogniu, obracając je raz, aż lekko zwęglone, 2 do 3 protokół. Łyżka puree z bakłażana na talerzach i top z sardynkami. Łyżka SOS estragonowy na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SardynkiSardynki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn