Grillowane przegrzebki i Fettuccine z sosem z angielskiego masła grochowego

Grillowane przegrzebki i Fettuccine z sosem z angielskiego masła grochowego
Grillowane przegrzebki i Fettuccine z angielskim sosem Grochowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 8G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką wino, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowy sos pomidorowy Fettuccine z krewetkami i przegrzebkami, Przegrzebki z sosem cytrynowo-maślanym, oraz Grillowany kurczak i Fettuccine z kremowym sosem bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj lodową kąpiel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
2
Groszek przełożyć na patelnię z średnim sosem i zalać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać około 2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości, ale nadal jasnozielony, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Odcedzić groszek i zanurzyć je w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Szczep. Puree groch za pomocą młynka spożywczego lub robot kuchenny, może trzeba dodać łyżeczkę lub wody lub tak. Chcesz konsystencji, która nie jest ani pasty, ani wodnisty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Połącz szalotki i wino w średniej niereaktywnej patelni do sosu ustawionej na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się do około 2 łyżek stołowych. Obniżyć ogień i stopniowo ubijać w 1 szklance masła, jeden lub dwa kawałki na raz. Po dodaniu masła wyjąć sos z ognia. Odcedzić SOS maślany i wyrzucić substancje stałe. Powrót sos do rondla. Zeskrobać puree z grochu do rondla z sosem maślanym i dodać połowę mielonej mięty, mieszając, aż w pełni włączone. Przykryć i odstawić.Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodać fettuccine i gotować zgodnie z instrukcją opakowania aż al dente.Podczas gotowania makaronu grill przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniej wysokości. Wrzucić przegrzebki z 2 łyżki oliwy z oliwek w małej misce, aż będą dobrze pokryte. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Połóż przegrzebki na rusztach z grilla lub patelni grillowej. Powinny skwierczeć. Nie tłumuj przegrzebków, w razie potrzeby pracuj partiami. Grill je z jednej strony, aż przegrzebki rozwijać złote brązowe znaki grill, o 1 do 2 protokół. Następnie włączyć je raz i kontynuować gotowanie kolejną minutę lub tak dłużej. Są ledwo ugotowane i rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjmij z grilla i pozwól im odpocząć podczas kończenia makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Odcedzić makaron i szybko przenieść go do dużej miski. Pozostawić niewielką ilość wody do gotowania przyjść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Dodać mielony tymianek, pozostałą miętę i pozostałe masło. Toss well.To podawać delikatnie rozgrzać SOS Grochowy na małym ogniu, a następnie łyżką niewielką ilość na 6 rozgrzanych talerzy lub płytkich misek. Pokręć część makaronu w zwarty kształt i umieść go obok sosu. Top z 2 przegrzebki na talerzu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn