Grillowane Pizzetki Pomidorowo-Bazyliowe

Grillowane Pizzetki Pomidorowo-Bazyliowe
Grillowane Pizzetki pomidorowo-bazyliowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mozzarelli, dekoruj: liście bazylii, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pizzetki Pomidorowo-Bazyliowe, Pizzetki pomidorowo-oliwkowe ze skórką z komosy ryżowej, oraz Grillowane Pizzetki z wędzonym łososiem i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury (400 do 500).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połączyć czosnek i olej w małej misce; odstawić 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ciasto podzielić na 8 porcji. Naciśnij każdą porcję do grubości 1/4 cala na lekko naoliwionych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Lekko posmaruj obie strony Skórki połową oleju czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
5
Ułożyć kawałki ciasta na gorącym stojaku do grillowania, partiami, jeśli to konieczne; grillować 2 minuty lub do momentu, gdy dno skorupy zostanie oznaczone, a wierzchołki zaczną się nadmuchiwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć skórki z grilla i umieścić na blasze do pieczenia, grillowane bokiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Pozostały olej czosnkowy posmarować skórkami. Top z pomidorami, mozzarellą i bazylią; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
8
Miejsce pizze na grill rack z dużą szpatułką, zamknij pokrywkę, i grill 1 do 2 minut lub aż skórki są złoty brąz i topi się ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W16 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn