Grillowane Pizze Wegetariańskie
Grillowane pizze wegetariańskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę, sól, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Grillowana Portabella Veggie"Pizza", Indywidualne Grillowane Pizze Wegetariańskie, oraz Indywidualne Grillowane Pizze Wegetariańskie.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, rozpuść drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce. Wymieszać 2 łyżki oleju i odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki uniwersalnej do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać 3 1/2 szklanki mąki i soli do mieszaniny drożdży; mieszać, aż powstanie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Podczas gdy ciasto rośnie, przygotuj polewę.
Umieść cukinię, paprykę i cebulę w dużej misce; wymieszaj 1 łyżkę oleju i czarnego pieprzu, dobrze rzucając.
Miejsce na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Wyjąć z grilla; wymieszać z czosnkiem.
Podziel ciasto na 6 równych porcji, naciskając każdą porcję na 7-calową rundę. Obie strony ciasta pokryć sprayem do gotowania.
Umieść 3 rund ciasta na stojaku do grillowania. Grill 4 minuty lub aż nadmuchane i złoty.
Zdjąć z grilla. Obróć rundy; na wierzchu każdej rundy z 1 łyżką mozzarelli, około jednej szóstej warzyw i 1 łyżką sera Gruyre.
Umieścić zwieńczone rundy na grillu. Przykryć i gotować 1 1/2 protokół lub do dna są rumiane. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 rundami ciasta, warzywami i serami.