Grillowane piersi kurczaka faszerowane czosnkiem i ziołami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grecki czosnek i nadziewane ziołami grillowane piersi z kurczaka mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz liście oregano, zieloną cebulę, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi Z Kurczaka Nadziewane Ziołami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce wymieszaj ser, oliwki, cebulę i oregano.
Umieścić piersi kurczaka płasko na powierzchni cięcia.
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdej piersi kurczaka tworząc kieszeń, zachowując pozostałe 3 strony nienaruszone. Każdy kurczak nadziewać mieszanką serową; zabezpieczyć wykałaczkami.
Kurczaka posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Umieść kurczaka na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż sok z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (170°F).