Grillowane ogony homara Maine duszone w masle Cascabel Chili

Grillowane ogony homara Maine duszone w Cascabel masło Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 11,58 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka ogonów homara maine, cascabel chili w proszku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane ogony homara Maine z masłem Miso, Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, oraz Grillowane ogony homara z wędzonym masłem paprykowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodać proszek kaskadowy i ancho i gotować przez 1 minutę, ostudzić. Zmiksować cebulę na zmiękczone masło, dodać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Umieścić w misce i przechowywać w lodówce, aż firmy.
Ogony homara posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić mięso stronie dół i grill 3 do 4 minut z każdej strony lub aż gotowane przez.
Zdjąć z ognia i natychmiast przykryć masłem.