Grillowane Nadziewane papryczki Jalapeno z grillowanym sosem Paprykowo-pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj grillowane Nadziewane papryczki Jalapeno z grillowanym czerwonym sosem Paprykowo-pomidorowym. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje 3,61 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 50g tłuszczu i w sumie 606 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga papryczek jalapeno, zielonej cebuli, octu z czerwonego wina i miodu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Grillowane poppersy Jalapeno z sosem z pieczonej czerwonej papryki, Grillowane gorące i słodkie Tacos z kiełbasą z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i salsą z czerwonej cebuli, oraz Grillowane szaszłyki z krewetek Curry z grillowaną cebulą i sosem z czerwonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Podgrzej grill do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Ubij serek śmietankowy i kozi ser w średniej misce, aż będzie gładki. Dodać Cheddar, kukurydzę i zieloną cebulę i doprawić solą i pieprzem. Napełnij każdą połowę jalapeno około 2 łyżkami mieszanki i posyp wierzch odrobiną proszku ancho.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ułóż na grillu nadzieniem do góry i gotuj, aż lekko się zwęglą i zmiękną, około 7 do 8 minut. Przełóż sos z czerwonej papryki na półmisek i posyp jalapenos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Połącz paprykę, pomidory, ocet, miód i kolendrę w robocie kuchennym i przetwarzaj na gładką masę. Przy pracującym silniku powoli dodawaj olej i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Nadziewane Jalapenos naprawdę dobrze komponują się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.