Grillowane kury Azjatyckie ze szparagami i grzybami Portobello
Grillowane kury Azjatyckie ze szparagami i grzybami Portobello to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 56g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, olej kuchenny, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pachnące truflami kury z dziczyzny z Prosciutto i grzybami, Grillowane Kury Kornwalijskie, oraz Grillowane Kurki Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zapal grill. W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, połączyć sos sojowy, sok z limonki, olej, czosnek, imbir, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Kury umieścić w dwóch dużych szklanych naczyniach.
3
Wlać 1/2 szklanki marynaty nad nimi i włączyć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
4
Niech marynować, obracając raz, przez 10 minut.
5
Kury gotować na umiarkowanym ogniu przez 12 minut. Skręcić i gotować, aż po prostu zrobić, o 12 minut dłużej.
6
W międzyczasie zdejmij i wyrzuć twarde końce szparagów. W średniej misce wrzucić szparagi z 2 łyżkami pozostałej marynaty i grillować przez około 12 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W tej samej misce wrzucić grzyby z pozostałymi 2 łyżkami marynaty i grillować przez około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Kury podawać ze szparagami i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Propozycje Menu: zrób cały obiad na świeżym powietrzu, dodając młode ziemniaki lub kliny słodkich ziemniaków do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Ziemniak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Rekomendacja wina: kwaśne, asertywnie aromatyzowane białe wino, takie jak sauvignon blanc z Australii lub Afryki Południowej, świetnie komponuje się ze szparagami i odważnymi smakami sosu sojowego i soku z limonki.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.