Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza

Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza
Przepis Grillowane krewetki i Cilantro Pesto Pizzan jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 26g białka, oraz 61 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, orzeszki piniowe, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza, Grillowane kolendry i pistacjowe Pesto krewetki szaszłyki, oraz Grillowane Krewetki Pesto Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ubić razem drożdże i 1/4 szklanki wody w małej misce i odstawić na 5 minut do dowodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść 1 3/4 szklanki mąki w dużej misce z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszaninę drożdży, pozostałą wodę i olej i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Ciasto przełożyć na mąkę i zagnieść na gładką powierzchnię. Dużą miskę posmarować pozostałym 1 łyżeczką oleju, dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryć i umieścić w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Po wyrośnięciu ciasta podziel je na pół. Podziel każdą połowę na 2 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Rzuć każdą piłkę w 8-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Posmaruj olejem i grilluj po obu stronach do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Rozłóż kilka łyżek Pesto kolendry na każdej pizzy, top z kilkoma plastrami mozzarelli buffalo, a następnie góry z 4 krewetki i liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mozzarella BuffaloMozzarella Buffalo
KolendraKolendra
KrewetkiKrewetki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
Umieść pizzę na grillu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Podawać na gorąco.
12
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
13
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Posmarować każdą krewetkę olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 1 do 2 minut na stronie lub aż tylko gotowane przez (krewetki będą nieprzezroczyste i włączyć różowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KrewetkiKrewetki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn