Grillowane kotlety wieprzowe z salsą z dwóch melonów
Grillowane kotlety wieprzowe z Dwumelowym Salsanem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 228 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Mieszanka soli, olej canolan, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z grilla z grillowaną salsą ananasową, Grillowane kotlety wieprzowe z salsą Tomatillo, oraz Grillowane Kotlety Wieprzowe ~ Salsa Ananasowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 7 składników; odstaw na bok.
Aby przygotować kotlety wieprzowe, podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
W małej misce wymieszać olej i 4 kolejne składniki (przez czarny pieprz). Mieszaninę oleju natrzeć po obu stronach kotletów wieprzowych. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.