Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów

Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów
Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, oliwę z oliwek, dobrze przyciętą pieczeń wołową z trzema końcówkami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, Kanapki z grillowanym stekiem z Brie, pieczoną papryką i rukolą, oraz Kanapki Z Marynowanym Stekiem Z Grilla.

Instrukcje

1
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
2
Ubić olej, ocet i 3/4 łyżeczki musztardy w dużej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Przenieść 2 łyżki sosu do małej miseczki; ubić cukier i 1 łyżeczkę musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wołowinę posypać solą i pieprzem, a następnie wymieszać z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Grilluj wołowinę, aż termometr włożony do najgrubszej części zarejestruje 120 ° F do 125 ° F na rzadkie, okazjonalnie obracające się, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść na desce do krojenia; pozostaw 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Pokrój bardzo cienko w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
8
W międzyczasie dodaj pomidory, rukolę i cebulę do dressingu w dużej misce. Marynować podczas Grille wołowe, rzucając od czasu do czasu. Pieczywo grillowane, pokroić z boku na dół, aż będzie chrupiące, około 3 minut; umieścić na talerzach, grillowane bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
PomidorPomidor
ChlebChleb
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Ułóż plastry wołowiny na chlebie. Używając szczypiec i lekko odsączając, wierzch z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
10
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn