Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów
Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, oliwę z oliwek, dobrze przyciętą pieczeń wołową z trzema końcówkami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, Kanapki z grillowanym stekiem z Brie, pieczoną papryką i rukolą, oraz Kanapki Z Marynowanym Stekiem Z Grilla.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Ubić olej, ocet i 3/4 łyżeczki musztardy w dużej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Przenieść 2 łyżki sosu do małej miseczki; ubić cukier i 1 łyżeczkę musztardy.
Wołowinę posypać solą i pieprzem, a następnie wymieszać z miski.
Grilluj wołowinę, aż termometr włożony do najgrubszej części zarejestruje 120 ° F do 125 ° F na rzadkie, okazjonalnie obracające się, około 30 minut.
Umieść na desce do krojenia; pozostaw 10 minut.
Pokrój bardzo cienko w poprzek ziarna.
W międzyczasie dodaj pomidory, rukolę i cebulę do dressingu w dużej misce. Marynować podczas Grille wołowe, rzucając od czasu do czasu. Pieczywo grillowane, pokroić z boku na dół, aż będzie chrupiące, około 3 minut; umieścić na talerzach, grillowane bokiem do góry.
Ułóż plastry wołowiny na chlebie. Używając szczypiec i lekko odsączając, wierzch z sałatką.