Grillowane Frytki stekowe Yukon Gold z sosem Chile-serowym
Przepis grillowane Frytki stekowe Yukon Gold z sosem chilijsko-serowym mogą zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1070 kalorii, 29g białka, oraz 89 g tłuszczu na porcję. Na 2,94 zł za porcję, ten przepis okładki 39% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 14 osób było pod wrażeniem tej receptury. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz Jalapeno chiles, pietruszkę o płaskich liściach, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 84%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy są Steki wieprzowe z domowym sosem Barbecue, frytkami ziemniaczanymi Yukon Gold W Stylu Teksańskim i grillowanym Chayote, Grillowane Frytki stekowe z pikantnym sosem do zanurzania sera pleśniowego, oraz Restauracje w pobliżu Yukon via Vermont: Yukon Gold Potato Pancakes and Chunky Applesauce.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać 2 łyżki soli. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedzić, ostudzić i każdy ziemniak pokroić wzdłuż na 8 plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować do złotego koloru i gotować przez około 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Ziemniaki przełożyć na talerz i skropić sosem, udekorować świeżą kolendrą lub podać sos, z boku, jako dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu, dodać mąkę i gotować przez 1 minutę. Powoli ubijamy mleko i gotujemy do zgęstnienia, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Ubić ser trochę na raz, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodać jalapenos, chile de arbol i doprawić solą i pieprzem. Trzymaj się ciepło.