Grillowane Dijon i dziki ryż hamburgery z indykiem

Grillowane Dijon i Wild Rice hamburgery z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ryż, musztarda dijon, mielony indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany dziki ryż można śledzić to danie główne z Ciasteczka z dzikim ryżem i suszoną żurawiną jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niemożliwie łatwy kraj Dijon dziki ryż i szynka ciasto, Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, oraz Hamburgery Z Indyka Z Dziką Jagodą.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W małej misce wymieszać wszystkie składniki sosu. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki burger z wyjątkiem rolki. Kształt mieszaniny na 6 owalne paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Grill paszteciki odkryte na średnim ogniu 12 do 15 minut, obracając raz, aż Nie różowy w środku i termometr włożony w środku czyta 74°.
Dodaj roladki, ściąć boki w dół, Przez ostatnie 4 minuty grillowania aż do tosty.
Podawać hamburgery na bułkach. Top z sosem.