Grillowane bułeczki z cukinią z ziołami i serem
Grillowane bułeczki z cukinią z ziołami i serem to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis z 4 porcjami. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 8 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, liście bazylii, świeże liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowane bułeczki z cukinią z ziołami i serem, Grillowane bułeczki ziemniaczane z cukinią z kozim serem, oraz Cukinia pieczona z serem i ziołami podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wyrzucić najbardziej zewnętrzne plasterki cukinii i posmarować resztę plasterków olejem po obu stronach. Doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na rozgrzanym grillu lub patelni na około 4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
W małej misce połączyć kozi ser, liście pietruszki i sok z cytryny, zacieranie widelcem.
Umieścić 1/2 łyżeczki mieszanki sera około 1/2 cala od końca plasterka cukinii. Wierzch z kilkoma liśćmi szpinaku i 1 małym lub połową dużego liścia bazylii.
Zwinąć i umieścić stronę szwu w dół na talerzu. Powtórz z resztą plasterków cukinii.