Grillowane burgery Chipotle z Guacamole
Grillowane Chipotle hamburgery z Guacamole może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku, mielonej wołowiny, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane burgery Chipotle z Guacamole, Southwest Chipotle Burgers z Guacamole, oraz Grillowane Guacamole Indycze Burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, zielone chiles i chipotle chiles. Kształt na 8 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
W średniej misce rozgnieść składniki guacamole, używając blendera lub widelca.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 13 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera; gotować tylko do rozpuszczenia sera. Do tostowania bułek, przyłożyć ścięte boki na grillu w ciągu ostatnich 1-2 minut czasu gotowania.
Warstw bułki z plasterkami pomidora, hamburgery i guacamole.