Grillowane burgery Chipotle z Guacamole

Grillowane burgery Chipotle z Guacamole
Grillowane Chipotle hamburgery z Guacamole może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku, mielonej wołowiny, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane burgery Chipotle z Guacamole, Southwest Chipotle Burgers z Guacamole, oraz Grillowane Guacamole Indycze Burgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, zielone chiles i chipotle chiles. Kształt na 8 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W średniej misce rozgnieść składniki guacamole, używając blendera lub widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 13 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera; gotować tylko do rozpuszczenia sera. Do tostowania bułek, przyłożyć ścięte boki na grillu w ciągu ostatnich 1-2 minut czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Warstw bułki z plasterkami pomidora, hamburgery i guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Do 8 śliwekDo 8 śliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn