Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu
Łupek - Grillowana Żabnica z ziołami, pieczone warzywa i sos z zielonego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 899 kalorii, 45g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.01 za porcję. Jeśli masz szparagi cienkie ołówkiem, szałwia łodygi, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Łupek - Grillowany Porterhouse, letnie warzywa i chleb na zakwasie, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Pieczony Schab W Sosie Z Zielonego Pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dzień przed podaniem zamarynuj rybę: umieść żabnicę w naczyniu i zalej oliwą z oliwek. Przykryć ziołami i czosnkiem. Przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Żabnica
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
W przypadku warzyw Rozgrzej piekarnik do 550 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posypać obficie obie strony portobellos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grzyby Portobello
4
Umieścić je na patelni i rozsypać tymianek i czosnek na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek. Piecz, aż grzyby będą miękkie, przesuwając łopatkę pod nimi od czasu do czasu, około 12 minut. Ćwierć grzyby i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Tymczasem doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Odciąć końcówki szparagów i zarezerwować łodygi do innego użycia. Blanszować końcówki, aż po prostu zmiękną, o 1 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
8
Odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9
Ponownie odcedzić i odstawić.
10
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodaj połowę plastrów pomidora w jednej warstwie. Smażyć, aż plastry są rumiane na dole, o 2 protokół. Obróć i brązową drugą stronę, O 1 minutę więcej. Odstawić pomidory na bok i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Dodać pozostałą łyżkę oleju i podsmażyć pozostałe pomidory. Doprawić solą i pieprzem i odstawić. (Warzywa mogą być wykonane do 1 dnia wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Do sosu podgrzać olej com w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
Dodać wołowinę i brązowy go ze wszystkich stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
15
Wylej tłuszcz.
16
Dodaj brandy i deglaze patelni, skrobanie się wszelkie kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Dodać 2 łyżki masła i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
18
Dodaj zielone ziarna pieprzu, śmietanę i demi-glace. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, w zależności od pikanterii pieprzu. Dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
19
Ubijamy pozostałe 2 łyżki masła i gotujemy na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty, o 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
20
Usunąć i wyrzucić wołowinę. (Sos można przygotować do 2 godzin wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
21
Rozpal duże ognisko węglem drzewnym lub rozgrzej wewnętrzny grill. Gdy jest bardzo gorąco, umieść łupek na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
22
Podgrzać łupek do bardzo gorącego, około 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić żabnicę z obu stron solą i pieprzem.
Polać połowę oleju z marynaty na łupkach i ułożyć żabnicę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Żabnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
24
Umieścić zioła i czosnek z powrotem na rybie. Po kilku minutach Uruchom szpatułkę pod rybą, aby zapobiec jej przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
25
Grilluj, aż ryba będzie dobrze rumiana na dnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
26
Pozostałą oliwę z marynaty wlewamy na łupek, odwracamy rybę i układamy z powrotem na wierzch zioła i czosnek. Grilluj przez 10 do 12 minut, aż metalowy szpikulec można łatwo włożyć do ryby i poczuć ciepło po dotknięciu wargi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
Kasztany Wodne, Julienne
27
Tymczasem naprzemienne kawałki portobello i pomidora w pierścieniu wokół talerza, pozostawiając miejsce w środku dla ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
28
Szparagi ułożyć na grzybach i pomidorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
29
Umieść talerz w piekarniku, aby podgrzać warzywa, około 2 minut. Podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Umieść żabnicę na środku talerza, przykrytą ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
31
Podawać natychmiast, rzeźbić ryby przy stole w-cal szerokości plastry. SOS podawać osobno. Pozostaw łupek na grillu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.