Grillowana zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi (+Panini Press Giveaway od Sargento!)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj grillowaną zupę pomidorową z grillowanymi grzankami z serem (+prezenty prasowe Panini od Sargento!) próba. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 566 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Panini Happy ma 5635 fanów. Jeśli masz chleb na zakwasie, pomidory, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowane Krewetki Tostadas {The Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway}, Zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi, oraz Zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill panini do wysokiej temperatury.Miąższ i nasiona miąższu z połówek pomidora wyłóż do małej miski.
Umieścić sitko na płynnej miarce; wlać miąższ i nasiona przez sitko, aby zebrać sok pomidorowy.
Dodaj wystarczającą ilość bulionu warzywnego do miarki, aby doprowadzić całkowitą ilość płynu do 2 filiżanek. Odstawić.
Pokrojone boki połówek pomidorów skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą morską i czarnym pieprzem. Dostosuj grill tak, aby był na lekkim przechyleniu (nie całkowicie płaski), z tacą ociekową na miejscu, aby zebrać soki, które będą spływać. W partiach, umieścić pomidory, pokroić stronę w dół, na grillu. Zamknij pokrywkę, lekko stykając się z pomidorami bez ich naciskania. Grilluj pomidory przez 8-10 minut, aż zewnętrzne skórki będą pomarszczone, a pomidory miękkie.Pokroić cebulę w grube na 1/2 cala okrągłe (nie oddzielaj pierścieni).
Cebulę skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Cebulę ułożyć na grillu. Zamknij pokrywkę, lekko stykając się z pomidorami bez ich naciskania. Smażyć cebulę przez 4-6 minut, aż będą miękkie.
Przenieść cebulę do deski do krojenia, niech ostygnie trochę i dać im szorstki posiekać.
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czerwoną paprykę i mieszać przez 4 do 5 minut, aż zacznie mięknąć.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować przez kolejną minutę. Wymieszać z grillowanymi pomidorami, cebulą, cukrem, natką pietruszki, gałązką tymianku i mieszanką bulionu warzywnego. Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.Zupę przeciera się blenderem zanurzeniowym lub partiami w blenderze lub robocie kuchennym. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać na gorąco z grillowanymi grzankami serowymi.