Grillowana wołowina, Jícama i sałatka jabłkowa

Grillowana wołowina, Jícama i sałatka jabłkowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana wołowina, Jícama i sałatka jabłkowa mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, liście kolendry, jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć zielone jabłka można śledzić to danie główne z Crock - Pot Pieczone Jabłka jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z jeżyn, Jicamy i jabłek, Grillowane Kraby Softshell Z Sałatką Jicama, oraz Sałatka Jicama, jabłko i granat z malinami Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Przyprawić stek solą i pieprzem i grillować do średnio rzadkiego, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pozostawić mięso na 5 minut, a następnie pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
3
W małej misce połącz sok z limonki, ocet i cukier i ubijaj, aż cukier się częściowo rozpuści. Za pomocą uchwytu Niszczarki robota kuchennego, rozdrobnić jícama i jabłka; przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
OcetOcet
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać kolendrę, skórkę z limonki, jalapeño, i dressing, i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KolendraKolendra
5
Aby służyć, kopiec 1 1/2 szklanki sałatki w każdej misce i top z około 7 plastrów wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Udekoruj każdą miskę dodatkowymi liśćmi kolendry i około 2 łyżeczkami prażonych orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać natychmiast.
8
Wielkość porcji 1 1/2 szklanki sałatki, około 7 plastrów wołowiny i 2 łyżki peanutsPER porcja kalorii 370; całkowity tłuszcz 11 G (Sat Fat 3,5 g; Mono Fat 4,5 g; Poli Fat 1,5 g); białko 34 g; Węglowodany 37 g; błonnik 11 g; Cholesterol 50 mg; Sód 670 mgdoskonałe źródło błonnika, żelaza, niacyny, fosforu, potasu, białka, selenu, witaminy B6, witaminy B12, witaminy C, cynk źródło miedzi, kwas foliowy, magnez, mangan, kwas pantotenowy, ryboflawina, tiamina, witamina K
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
9
So Easy
10
Wydrukowane za zgodą So Easy: soczyste, Zdrowe Przepisy na każdy posiłek tygodnia przez Ellie Krieger. Copyright © 2009 by Ellie Krieger; photography copyright @copy; 2009 by Aleksandra Grablewski. Opublikowane przez Houghtona Mifflina Harcourta.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn