Grillowana Sałatka ziemniaczana z homarem i rukolą

Grillowana Sałatka ziemniaczana z homarem i rukolą
Grillowana Sałatka ziemniaczana Fingerling z homarem i rukolą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 7,03 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1028 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet winny, ogony homara, ziemniaki fingerling i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Grillowana Sałatka Ziemniaczana Fingerling, Grillowana Sałatka Ziemniaczana Fingerling, oraz Grillowana Sałatka ziemniaczana z fetą, fasolką szparagową i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać musztardy, miód, ocet oraz sól i pieprz. Powoli ubić oliwę z oliwek, aż się zemulguje i wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić do użycia w temperaturze pokojowej.
3
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ziemniaki posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill, aż lekko złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, O 2 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Dodać ciepłe ziemniaki do dressingu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Dodać homara i rukolę, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
7
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn