Grillowana Sałatka Gruszkowa
Grillowana Sałatka gruszkowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bartlett, olej canolan, warzywa sałatkowe dla smakoszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Gruszkowa, Grillowana Sałatka z Endywią i gruszką, oraz Grillowana Sałatka z kurczakiem i gruszką.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Kliny gruszki grillowej, przykryte pokrywą grilla, 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
W małej miseczce ubić ocet z czerwonego wina i 5 kolejnych składników; dodać olej rzepakowy w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładka.
Połącz warzywa sałatkowe, następne 4 składniki i gruszki w dużej misce.
Mżawka z żądaną ilością vinaigrette, i wrzucić do połączenia.
Podawać natychmiast z pozostałym winegretem.