Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem grejpfrutowym

Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem grejpfrutowym
Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem grejpfrutowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szalotki, brzoskwinie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z łososia i grejpfruta z winegretem z krwawej pomarańczy, Grillowana Sałatka brzoskwiniowa w / Jalapeño Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Obrać i przekrój grejpfruta nożem do parowania nad małą miseczką, aby uchwycić dowolny sok. Po usunięciu wszystkich sekcji wycisnąć grejpfruta, aby wyodrębnić resztki soku do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
EkstraktEkstrakt
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić sekcje w osobnej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Brzoskwinie pokroić na 1/8 i posmarować olejem. Grillować przez 5 minut, aż będzie lekko miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W misce z sokiem grejpfrutowym dodać miód, olej, sól i pieprz i ubijać, aż dobrze połączone. W dużej salaterce dodaj rukolę, grejpfrut, grillowane brzoskwinie, pokrojone szalotki i winegret. Wrzucić dobrze połączyć i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok GrejpfrutowySok Grejpfrutowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
GrejpfrutyGrejpfruty
Zielona CebulaZielona Cebula
RukolaRukola
BrzoskwiniaBrzoskwinia
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn